Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πολύ σκληρό για να πεθάνει το Αποέλ

Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδείχτηκε το Αποέλ στο ντέρπυ με την Ανόρθωση. Το Αποέλ το οποίο βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο Παραλίμνι ήθελε αυτή την νίκη πιο πολύ για την ψυχολογία μιας και ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς ακόμη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 37΄με εκπληκτικό γκολ του Οκκά. Οι κινήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο β’ ημίχρονο ήταν καθοριστηκές. Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου έριξε στο παιχνίδι τον Σολωμού στη θέση του Χαραλαμπίδη που ήταν πίσω από τον καλό του εαυτό και στο 72’ το Μαρσίνιο στη θέση του Σολάρι. Οι δύο αυτοί παίχτες έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς στην επανάληψη. Ο Αποέλ ισοφάρισε στο 45’ με τον Άιλτον και πήρε τη νίκη στο 84’ με τον εκπληκτικό στο παιχνίδι της Κυριακής, Σολωμού. Αξίζει να σημειώσουμ ότι η Ανόρθωση είχε δοκάρι στο 76΄μετά από σουτ του Ράμος και ενό το παιχνίδι ήταν στο 1-1.


Μικρά ενδιαφέροντα:

- Ο Σολωμού σκόραρε και πέρσι σε βάρος της Ανόρθωσης στο παιχνίδι του ΓΣΠ

- Το Αποέλ μετρά 5 συνεχόμενες νίκες με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΓΣΠ

- Μερικοί ανεγκέφαλοι άναψαν φωτοβολίδες στο Νότιο πέταλο και προκάλεσαν ολιγόλεπτη διακοπή και με την παρέμβαση των πιο λογικών τις έσβησαν. Το Αποέλ κινδυνεύει με τιμωρία.

Οι συνθέσεις των ομάδων όπως αγωνίστηκαν:

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πάολο Ζόρζε, Γκριντσάροφ, Μποαβεντούρα, Πουρσαϊτίδης, Μοραίς, Μιχαήλ, Τρισκόφσκι (90+1' Αλεξάνδρου), Χαραλαμπίδης (46' Σολωμού), Αίλτον, Σολάρι (72' Μαρσίνιο).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αργκουέλιο, Μπράτσι, Τζανίσιο, Φροντίνι, Λειβακαμπέσι, Γκαρσία (88' Κονσίστρε), Λαμπάν, Μαραγκός (60' Κότο), Ράμος, Οκκάς (82' Βίντοβιτς), Καφού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου