Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Μόνη στην κορυφή η Ομόνοια




Ακάθεκτη συνεχίζει η Ομόνοια μετά την επιβλητική νίκη απέναντι στην ομάδα της Αλκής. Η «πράσινοι» είναι η μόνη ομάδα που μετρά ισάριθμες νίκες μετά από 3 αγωνιστικές και απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής. Έχοντας σε μεγάλη βραδυά τους μεσοεπιθετκούς της συνέτριψε την Αλκή με 4-0 στο «Παπαδόπουλο», ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα φιλόξενο για την Ομόνοια. Ο Τάκης Λεμονής είδε την ομάδα του να οργανώνει και να δημιουργεί πολλές φάσεις στο παιχνίδι κάτι που έλειψε στις 2 πρώτες αγωνιστικές. Οι σκόρερ για τους «τριφυλλοφόρους ήταν ο Μπουθόν που στο 28΄ είπε ευχαριστώ στο «δώρο» του Παρασκευά Χρίστου, που δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα, και άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια τα πράγματα έγινα πιο εύκολα για την Ομόνοια που βρήκε χώρο να κάνει το παιχνίδι της και στο 37’ ο Κωνσταντίνου έγραψε το 2-0 μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Αλωνεύτη. Το 3-0 ήρθε από τον Γιώργο Εφραίμ με ένα ωραίο σουτ αφού εκμεταλεύτηκε τη κόντρα που έγινε στον διατητή του αγώνα. Το τελικό 4-0 σημείωσε ο Λουά Λουά 3 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα σημειώνοντας το ωραιότερο τέρμα της βραδυάς μετά από εκπληκτική πάσα του Κωνσταντίνου.




Μικρά ενδιαφέροντα από τον αγώνα:

- Λουά Λουά και Χριστοφή επέστρεψαν από τραυματισμό με το δέυτερο να κάνει την πρώτη του επίσημη εμγάνιση για την φετινή χρονιά αφού τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό της Ομόνοιας στην προετοιμασία

- Με το μήνυμα «Οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι σαν εμάς» στο μπλουζάκι του πανυγήρισε το γκολ που πέτυχε ο Κονγκολέζος άσος της Ομόνοιας

- Πρώτη εμφάνιση του Κώστα Καϊάφα απένταντι στην Ομόνοια και στο 74΄όταν αντικαταστάθηκε όλο το γήπεδο ήταν όρθιο αποθεώνοντας τον .

Οι συνθέσεις των ομάδων όπως αγωνίστηκαν:

ΑΛΚΗ: Λεονή, Χρίστου, Κωνσταντίνου, Κουάτρος, Μάρης, Ζλόγκαρ (51' Μπασόφ), Ντομπρασίνοβιτς (79' Ναντέ), Εντμάρ, Καϊάφας (74' Ελευθερίου), Φούσκο, Σερτζιάο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Σπούνγκιν, Μπουθόν, Χαραλάμπους (72' Εσπασαντίν), Καρυπίδης, Λεάντρο, Ρουέδα, Κασέκε, Εφραίμ (66' Λούα Λούα), Αλωνεύτης, Κωνσταντίνου (81' Χριστοφή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου