Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Νίκη με σβηστές μηχανές



Νικηφόρο το φιλικό της εθνικής (1-0) στη πρόβα τζενεράλε πριν τον πρωτο αγώνα της προκριματικής φάσης για το EURO 2012 απέναντι στην Πορτογαλία. Χωρίς να εντυπωσιάσει το αντιπρωσοπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε το αντίστοιχο της Ανδόρας με γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου στο 4 λεπτό της αναμέτρησης μετά από σέντρα του Χαραλαμπίδη.
Να αναφέρουμε ότι στις εξέδρες του "Αντ.Παπαδόπουλος" βρισκόταν ο συνεργάτης του προπονητή της Πορτογαλίας Κάρλος Καϊρος, Αγκοστίνο Ολιβέιρα.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους :
Γιωργαλλίδης, Ντομπρασίνοβιτς (46' Χαραλάμπους), Χρίστου (46' Μερκής), Ηλία (73' Πουρσαϊτίδης), Αβραάμ, Σατσιάς (58' Μακρίδης), Μιχαήλ, Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης (73' Μαραγκός), Οκκάς (79' Εφραίμ), Κωνσταντίνου

Η Ανδόρα αγωνίστηκε με τους :
Γκόμες, Ρούμπιο, Εσκούρα, Σίλβα, Λίμα (51’ Σονέζι), Πουγιόλ (87’ Α. Μαρτίνεθ), Βιεϊρά (70’ Μεχίας), Γκόμεζ, Μορένο, Κ. Μαρτίνεθ, Ανδόρα (64’ Αγιάλα)

*Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 2000 φίλαθλοι
*Μικρή ένταση και λογομαχία είχε ο Αγγελος Αναστασιάδης με τον συνάδερφο του τεχνικό της Ανδόρας στις αρχές του β΄ ημιχρόνου για τον τρόπο παιχνιδιού της Ανδόρας, οι παίχτες της οποίας έπεφταν συνεχώς στο έδαφος να κερδίσουν φάουλ και δεν βοηθούσαν στο να παιχτεί καλό παιχνίδι.
*Διαιτητη΄ς του αγώνα ήταν ο ελλαδίτης ο Ηλίας Σπάθας με βοηθούς διαιτητές τους Γρηγόρη Πάνου και Πέτρο Τρύφων και τέταρτο διαιτητή τον Δημήτρη Χρυσοστόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου