Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Με νέα πρόσωπα στο «Παπαδόπουλος»




Οι μέτριες εμφανίσεις των « πρασίνων» προβληματίζουν έντονα τον Τάκη Λεμονή ο οποίος κάνει σκέψεις για αλλαγή προσώπων στον αγώνα του Σαββάτου με την Αλκή. Η απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν στο αρχικό σχήμα στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν ήταν η αναμενόμενη και ο τεχνικός των πρασίνων ετοιμάζει αλλαγές.

Η επστροφή των Λουα Λουα και Δημήτρη Χριστοφή και η εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα των Αλωνεύτη και Ρουέδα προδικάζουν κάποιες από τις αλλαγές που αναφέραμε.

Μία πιθανή ενδεκάδα που μπορεί να παρατάξη το Σάββατο ο τεχνικός των «πρασίνων» είναι ο Γιωργαλλίδης κάτω από τα δοκάρια, στα δύο άκρα της άμυνας δεξιά ο Σπούγκιν και αριστερά ή ο Αβραάμ ή ο Χαραλάμπους που δεν αποκλείται να τον δούμε σε θέση κεντρικού αμυντικού δίπλα από το Μπουθόν σε περίπτωση που δεν προτιμηθεί κάποιος εκ των Βένζελ ή Καρυπίδη. Ελάχιστες πιθανότητες έχει ο Αλαμπί κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει όμως. Στο κέντρο αναμένεται να πάρει τη θέση του Κασέκε ο σωτήρας της Ομόνοιας, Ρουέδα και θα πλαισιώνεται από τους Μακρίδη και Λεάντρο. Θέση στο αριστερό άκρο στα χαφ θα πάρει ο Στάθης Αλωνεύτης ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι θύμισε το καλό Στάθη. Για το δεξί άκρο θέση διεκδικούν Εφραίμ και Λουα Λουα με ίσες πιθανότητες. Όσο αφορά τη κορυφή της επίθεσης δεν αναμένεται κάποια αλλαγή με το Μιχάλη Κωνσταντίνου να θεωρείται σίγουρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου